POTOVANJA, IZLETI
PORDENONE IN PALMANOVA - zagotovljeno

 
Odhod avtobusa ob 7.00 uri z glavne avtobusne postaje v Ljubljani, peron 31. Ob 7.30 uri odhod z Vrhnike.
Vožnja proti Primorski, preko mejnega prehoda Fernetiči ter dalje po Italiji z vmesnim postankom do mesta PORDENONE. Po razdelitvi vstopnic se boste lahko odločili za takojšen obisk sejma ali pa si boste z vodnikom podali na ogled mesta Pordenone (po želji), ki ga opisujejo kot sodobnega in živahnega, kot prizorišče mnogih kulturnih prireditev. Sprehodili se bomo po starem mestnem jedru, po slikoviti ulici Corso, kjer se nahajajo zanimiva izložbena okna, prijetne kavarnice in restavracije s tradicionalno italijansko hrano. Nato si bomo ogledali CVETLIČNI SEJEM, ki za domačine predstavlja začetek pomladi. Vsako leto so predstavljene novitete na področju vrtnarjenja s širokim izborom izdelkov za nego vrta. Obiskovalci lahko opazujejo cvetenje narave, se seznanijo z novimi tehnikami in načini za vzgojo cvetja. Vsekakor si boste razstavljene izdelke in rastline lahko tudi kupili in s tem morda prijetno presenetili svoje najbližje.
Ob 15.00 uri se bomo odpravili proti PALMANOVI. Obiskali bomo Outlet vasico, ki ponuja obiskovalcem znižane cene italijanskih in mednarodnih znamk, je pa tudi idealen prostor, kjer prijetno preživite čas v okrepčevalnicah. Ostali pa, ki vas ne zanima nakupovalni center, se bomo z vodnikom odpeljali v središče mestnega jedra Palmanova, ki je zvezdaste oblike in si ogledali znamenitosti.
Nato se bomo ob 18.00 uri vsi skupaj odpravili izpred Outlet Village Palmanova proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

CENIK
  od 2.3.2019  do 2.3.2019 cena:37,00 EUR/osebo prosta mesta: 18P

 
PRIJAVE
Prijavite se lahko preko interneta [] ali v poslovalnici ter po telefonu 01 239 63 80

DOPLAČILA
NI PREDVIDENIH DOPLAČIL.

OPOMBA
DINAMIKA PLAČIL: Ob prijavi se vplača celotni znesek izleta v višini 37 EUR in riziko odpovedi 10 EUR (v primeru, da se zanj odločite).
POTOVALNI DOKUMENT je veljavna osebna izkaznica ali potni list. PLAČILNO SREDSTVO so evri. Primerno programu se obujte in oblecite.
PRIPOROČAMO Coris zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini. Premija za osnovno kritje za skupino nad 7 oseb je 3,60 EUR po osebi. Brez doplačila zavarujemo osebe do 75. leta starosti, osebe od 75. do 85. leta zavarujemo s 50 % doplačilom na premijo, osebe nad 85 let pa s 100 % doplačilom. Dodatna ponudba: MULTIRISK zavarovanje za tujino.
Splošni pogoji Jereb d.o.o. so sestavni del pogodbe. Organizator izleta je TA Jereb d.o.o.

CENA VKLJUČUJE
• avtobusni prevoz na vseh relacijah po programu
• vstopnica za ogled cvetličnega sejma
• vodenje in organizacija potovanja
• nezgodno turistično zavarovanje potnikov ter DDV

Vse cene so izra3ene v EUR in vsebujejo DDV.
 

JEREB D.O.O.
avtobusni prevozi
turistična agencija

POSLOVALNICA
LJUBLJANA
t: 01 23 96 380
f: 01 23 96 383
m: 041 833 088
e:jereb@jereb.si

Poslovni center
PTC Metropol,
Trg OF 13