POTOVANJA, IZLETI
BENETKE IN OTOKI

 
Odhod avtobusa z glavne avtobusne postaje v Ljubljani ob 6.00 uri. Vožnja preko Fernetičev ter dalje po avtocesti do počivališča Gonars, kjer bo čas za jutranjo kavo. Sledila bo pot do Punte Sabbioni. Tu se bomo vkrcali na eno izmed ladij, ki nas bo popeljala po beneški laguni. Najprej se bomo podali na otok pisanih hišic, BURANO. Sprehodili se bomo po glavni ulici, ki se konča s cerkvico, si pogledali številne trgovinice s tipičnimi čipkami. Na tem otoku se bomo zadržali najdlje, saj je najbolj živ in poln lepot. Prosto za posedanje v številnih lokalčkih, nato pa vožnja z ladjico do otoka TORCELLO. Ogledali si bomo najstarejšo cerkev v laguni, cerkev Marijinega vnebovzetja iz 11. stoletja. Postanek na otoku MURANO in ogled ene izmed številnih delavnic muranskega stekla. Njihove izdelke bomo lahko tudi kupili. Odhod na ladjico, od koder bomo videli še otok Lido, Giudecca, s. Giogio Maggiore, izstopili pa bomo v BENETKAH ob Markovem trgu. Ogledali si bomo mestne znamenitosti: most Vzdihljajev, Markov trg in Markovo cerkev, Doževo palača in most Rialto. Še nekaj prostega časa v znamenitih Benetkah za nakupe in samostojne oglede. Vožnja z ladjo nazaj na Punto Sabbioni in povratek v Slovenijo v poznih večernih urah.

CENIK
  od 30.4.2018  do 30.4.2018 cena:57,00 EUR/osebo prosta mesta: 40P

 
PRIJAVE
Prijavite se lahko preko interneta [] ali v poslovalnici ter po telefonu 01 239 63 80

DOPLAČILA
vstopnine, ki niso vključene v ceno – po želji, Coris zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, riziko odpovedi.

OPOMBA
DINAMIKA PLAČIL: ob prijavi se vplača celotni znesek z rizikom, če se zanj odločite. Sedeži se delijo po vrstnem redu vplačil.
POTOVALNI DOKUMENT je veljavna osebna izkaznica ali potni list. PLAČILNO SREDSTVO so evri. Primerno programu se obujte, oblecite in obenem svetujemo, da s seboj vzamete malico.
PRIPOROČAMO zdravstveno zavarovanje Coris z asistenco v tujini, ki znaša za skupino (nad 7 oseb) 3,60 EUR po osebi do dopolnjenega 75. leta starosti oz. z doplačili po ceniku.
PRIPOROČAMO, da sklenete tudi riziko odpovedi 10 EUR in je plačljiv ob vplačilu izleta, skladno s splošnimi pogoji Jereb d.o.o..
Splošni pogoji Jereb d.o.o. so sestavni del pogodbe. Organizator izleta je TA Jereb d.o.o.

CENA VKLJUČUJE
avtobusni prevoz na vseh relacijah po programu s parkirninami in ekološkim prispevkom
ladijski prevoz po Beneški laguni s postanki na otokih
vodenje in organizacija potovanja
nezgodno turistično zavarovanje potnikov ter DDV

Vse cene so izra3ene v EUR in vsebujejo DDV.
 

JEREB D.O.O.
avtobusni prevozi
turistična agencija

POSLOVALNICA
LJUBLJANA
t: 01 23 96 380
f: 01 23 96 383
m: 041 833 088
e:jereb@jereb.si

Poslovni center
PTC Metropol,
Trg OF 13