POTOVANJA, IZLETI
KARLOVY VARY IN PLZEN

 
1. DAN, petek - 27. 4. 2018: LJUBLJANA – KARAVANKE - PLZEN / večerja
Odhod avtobusa ob 5.00 uri z glavne avtobusne postaje v Ljubljani, peron 31. Vožnja proti Karavankam ter dalje mimo Salzburga, Münchna na Češko v PLZEN. V svetovno znani pivovarni Plzensky Prazdroj si bomo ogledali muzej in izvedeli skrivnosti varjenja najboljšega piva ter ga degustirali. Sprehodili se bomo po Trgu republike z gotsko katedralo sv. Jerneja, ki ji daje pečat 103 m visoki zvonik. Sledila bo vožnja do hotela, kjer bo nastanitev in večerja.

2. DAN, sobota - 28. 4. 2018: MARIANSKE LAZNE – KARLOVY VARY /zajtrk in večerja
Po zajtrku v hotelu bomo obiskali dva najbolj znana termalna zdravilišča na Češkem. MARIANSKE LAZNE zaznamujejo stavbe secesijskega sloga, številni parki, izviri in fontane. Sledila bo vožnja v najbolj mondeno letovišče v državi, v zdraviliško mesto KARLOVY VARY ob sotočju rek Ohre in Tepla s trinajstimi glavnimi vrelci in več kot tristotimi manjšimi izviri termalne vode. Mesto je dobilo ime po vladarju Karlu IV, ki je leta 1370 ustanovil to mesto. Obiskali bomo muzej beherovke, mešanice alkohola in zelišč. Po degustaciji okusnega likerja bo nekaj časa prosto za samostojni ogled zdravilišča, hotelov in raziskovanje skritih kotičkov mesta. Vožnja do hotela in večerja.

3. DAN, nedelja - 29. 4. 2018: LOKET – CHEB – KARAVANKE - LJUBLJANA / zajtrk
Zajtrk v hotelu in vožnja v LOKET. Ogled gotskega gradu, od koder je čudovit razgled na mesto. Sledi vožnja do češko-nemške meje v eno najstarejših čeških mest, v CHEB. Ogledali si bomo mestne znamenitosti: trg, rotovž, Rolandov vodnjak, cerkev in kapelo. Po ogledih se bomo odpravili proti domu z vmesnimi postanki. Vožnja mimo Regensburga, Salzburga in Karavank v Ljubljano, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

CENIK
  od 27.4.2018  do 29.4.2018 cena:220,00 EUR/osebo prosta mesta: 40P

 
PRIJAVE
Prijavite se lahko preko interneta [] ali v poslovalnici ter po telefonu 01 239 63 80

DOPLAČILA
enoposteljna soba: 50 EUR za dve nočitvi; vstopnine: pivovarna v Plznu, muzej becherovke v Karlovyh Varyh idr., po dejanskih stroških; riziko odpovedi 14 EUR, Coris zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini za skupino min. 7 oseb je 4,10 EUR za osebe do 75. leta starosti oz. z doplačili po ceniku.

OPOMBA
DINAMIKA PLAČIL: Ob prijavi se vplača avans v višini 70 EUR in riziko odpovedi (v primeru, da se zanj odločite), 2.obrok 100 EUR, preostali znesek 50 EUR pa najkasneje 8 dni pred odhodom.

POTOVALNI DOKUMENT je veljavna osebna izkaznica ali potni list. PLAČILNO SREDSTVO PLAČILNO SREDSTVO na Češkem je češka krona (1 EUR = pribl. 24 CZK. Krone si lahko priskrbite že doma, lahko jih menjate na Češkem v menjalnicah ali jih dvignete na bankomatih.
Primerno programu se obujte in oblecite. S seboj vzemite denar za lastne potrebe.
Splošni pogoji Jereb d.o.o. so sestavni del pogodbe. Organizator: TA Jereb d.o.

CENA VKLJUČUJE
avtobusni prevoz na vseh relacijah po programu s stroški
2 x polpension v hotelih najmanj 3* - po programu z nastanitvijo v dvoposteljnih sobah
vodenje in organizacija potovanja in nezgodno turistično zavarovanje potnikov ter DDV

Vse cene so izra3ene v EUR in vsebujejo DDV.
 

JEREB D.O.O.
avtobusni prevozi
turistična agencija

POSLOVALNICA
LJUBLJANA
t: 01 23 96 380
f: 01 23 96 383
m: 041 833 088
e:jereb@jereb.si

Poslovni center
PTC Metropol,
Trg OF 13