POTOVANJA, IZLETI
CAPRI -POMPEJI - AMALFIJSKA OBALA

 
1. DAN, torek – 10. 4. 2018: LJUBLJANA – POMPEJI – SORRENTO |

Odhod avtobusa ob 2.00 uri z glavne avtobusne postaje v Ljubljani, peron 31. Peljali se bomo preko Fernetičev z vmesnimi postanki po avtocesti mimo Benetk, Bologne, Firenc in Rima do POMPEJEV. Ogledali si bomo izkopanine starega, nekoč najbolj mondenega naselja rimskih bogatašev. Slovito antično mesto je ob izbruhu Vezuva prekril vulkanski pepel in zato so se prav do današnjih dni ohranile številne upravne stavbe in vile bogatih meščanov. Po ogledu se bomo zapeljali v lepo mesto SORRENTO, ki leži na skali nad pristaniščem in ponuja razgled na Vezuv in Neapelj. Mesto je tudi dobro izhodišče za izlet na otok Capri. Nastanili se bomo v hotelu****, kjer bomo večerjali in prenočevali.

2. DAN, sreda – 11. 4. 2018: SORRENTO – CAPRI – SORRENTO |

Po zajtrku v hotelu se bomo odpravili do pristanišča in se z ladjo odpeljali na najbolj romantični otok v Sredozemlju. Otok CAPRI ni vulkanskega izvora, njegova obala je skalna, strma in polna podzemnih jam. Po kratki vožnji z zobato železnico bomo prispeli v mestece Capri, deljeno na del, kjer živijo avtohtoni prebivalci in del, ki je poln trgovinic in hotelov. Ozke in slikovite uličice, mediteranski utrip, vrtovi cesarja avgusta, sprehod po Kruppovi stezi, najlepša mediteranska vila, Villa san Michele in mestece Anacapri. Priporočamo vožnjo s sedežnico, ki nas po kilometrskem vzpenjanju pripelje do najvišjega vrha in omogoča kraljevski pogled na galebji zaliv. Pozno popoldne povratek na celino in v hotel. Večerja in prenočevanje.

3. DAN, četrtek – 12. 4. 2018: SORRENTO – AMALFIJSKA OBALA – LJUBLJANA |

Po zajtrku v hotelu se bomo podali na znamenito Amalfijsko cesto z neverjetnimi pogledi in ozkimi ovinki. Romantična cesta po AMALFIJSKI OBALI je vklesana v strme skale, povezuje številne ribiške vasice pastelnih barv in predstavlja svojevrsten užitek. Pogledi proti morju in razgibana arhitektura mest Positano, Amalfi, Miori in Cetara, skozi katere se bomo peljali. V popoldanskih urah se bomo poslovili od Amalfijske obale in se usmerili proti domu. Predviden povratek v Ljubljano (z vmesnimi postanki) je okoli polnoči.

CENIK
  od 10.4.2018  do 12.4.2018 cena:247,00 EUR/osebo prosta mesta: 4V

 
PRIJAVE
Prijavite se lahko preko interneta [] ali v poslovalnici ter po telefonu 01 239 63 80

DOPLAČILA
DOPLAČILA:
• po želji za enoposteljno sobo 50 EUR za obe nočitvi in se plača v agenciji
• doplačilo vodniku v avtobusu: 60 EUR za: vstopnino v Pompeje, povratni ladijski prevoz Sorrento – Capri – Sorrento, zobata železnica do mosta Capri, lokalni avtobus do mesta Anacapri, vstopnina v Vilo San Michele ter po želji dodatna vožnja s sedežnico. Na koncu potovanja se naredi obračun doplačil in se razliko poravna z dejanskimi stroški po osebi.
• Odpovedni riziko po želji: 12 EUR in se plača ob vplačilu prvega obroka

OPOMBA
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini: Premija za osnovno kritje za skupino do 3 dni = 4,10 EUR. Z doplačilom zavarujemo osebe letnik 1942 – 1933 = 6,15 EUR in osebe letnik 1932 in manj = 8,20 EUR. Dodatna ponudba: MULTIRISK zavarovanje.
DINAMIKA PLAČIL: Ob prijavi se vplača avans v višini 50 EUR in riziko odpovedi (v primeru, da se zanj odločite), preostali znesek v obrokih, zadnji obrok najkasneje 8 dni pred odhodom.
POTOVALNI DOKUMENT je veljavna osebna izkaznica ali potni list. PLAČILNO SREDSTVO so evri.
Splošni pogoji Jereb d.o.o. so sestavni del pogodbe. Organizator potovanja je TA Jereb d.o.o.

CENA VKLJUČUJE
• avtobusni prevoz na vseh relacijah po programu s stroški
• 2 x nastanitev v hotelu 4**** v Sorrentu v dvoposteljnih sobah
• 2 x polpenzion v hotelu z odlično prehrano
• mestna pristojbina v hotelu za dva dni
• vodenje in organizacija
• nezgodno turistično zavarovanje potnikov ter DDV

Vse cene so izra3ene v EUR in vsebujejo DDV.
 

JEREB D.O.O.
avtobusni prevozi
turistična agencija

POSLOVALNICA
LJUBLJANA
t: 01 23 96 380
f: 01 23 96 383
m: 041 833 088
e:jereb@jereb.si

Poslovni center
PTC Metropol,
Trg OF 13