POTOVANJA, IZLETI
OPATIJA ZA DAN ŽENA - zagotovljeno

 
Prenovljeni hotel Remisens Premium GRAND PALACE****, zasnovan v cesarskem slogu, se nahaja v najlepšem predelu mesta ob glavni ulici s pogledom na morje.
Namestitev v hotelu ponuja vrhunsko udobje: klimatizirane sobe, TWC ali KWC, LCD, mini bar, sef, sušilec za lase, telefon, internet, wellness center in spa center ter restavracijo s kontinentalnimi in mediteranskimi jedmi.
V hotelu je bazen z ogrevano morsko vodo in ostale storitve: finska ali turška savna, spa center, relax center, fitness ter velik izbor masaž ter kozmetičnih tretmajev.
Tik pred hotelom najdete kamnito plažo, najbližja prodnata plaža pa je oddaljena le 10 min hoje. Sprehodite se lahko tudi po dolgi obmorski promenadi, ki povezuje slikovito vasico Volosko na eni strani in Lovran na drugi strani.
Do zgodovinske Reke z glavno železniško in avtobusno postajo je 13,5 km. VABLJENI.

1. DAN: Odhod avtobusa ob 9.00 uri zjutraj z glavne avtobusne postaje v Ljubljani, peron 31. Odpeljali se bomo proti Jelšanam, kjer bomo v enem izmed gostišč naredili postanek za jutranjo kavo. Nadaljevanje vožnje do Opatije. Sprehod po mestu in nastanitev v hotelu Grand Palace****. Večerja v hotelu in prenočevanje.
2. DAN in 3. DAN: Zajtrk in večerja v hotelu. Prosto in možnost za sprehode, kopanje v bazenu in priložnost za razvajanje v SPA prostorih (doplačilo).
4. DAN: Po zajtrku v hotelu bomo do enajste ure izpraznili sobe. Prosto do odhoda ob 12.00 uri. Povratek preko Jelšan in možnost kosila na slovenski strani (dogovor prvi dan). Domov bomo prispeli v popoldanskih urah.

CENIK
  od 7.3.2019  do 10.3.2019 cena:186,00 EUR/osebo prosta mesta: 20P

 
PRIJAVE
Prijavite se lahko preko interneta [] ali v poslovalnici ter po telefonu 01 239 63 80

DOPLAČILA
CENA NE VKLJUČUJE:
enoposteljna soba: 54 EUR
soba s pogledom na morje: 21 EUR
tretmaji in masaže po ceniku ter predhodnem dogovoru v recepciji

DODATNA ZAVAROVANJA:
Coris zdravstveno zavarovanje: za skupino je osnovna cena 6 EUR, letniki 1943-34 plačajo 9 EUR, letniki 1933 in manj pa 12 EUR.
Riziko odpovedi na osnovno ceno je 10 EUR in se plača pri prvem obroku.

OPOMBA
ROK PRIJAVE: 20. 2. 2019 oz. do zasedenosti prostih mest. PLAČILO: Ob prijavi se vplača avans v višini 80 EUR in riziko odpovedi (10 EUR - v primeru, da se zanj odločite). Preostali znesek je plačljiv najkasneje 8 dni pred odhodom oz. po dogovoru. PRIJAVA je veljavna z izpolnitvijo PRIJAVNICE in podpisom, na osnovi katere izdamo račun za plačilo. Z nami potujete BREZ STROŠKA PRIJAVNINE.
POTOVALNI DOKUMENT je veljavna osebna izkaznica ali potni list. PLAČILNO SREDSTVO na Hrvaškem so Hrvaške kune (za 1 EUR dobite 7.2 HRK). S seboj vzemite denar za lastne potrebe. Splošni pogoji Jereb d.o.o. so sestavni del pogodbe. Organizator potovanja je TA Jereb.

CENA VKLJUČUJE
avtobusni prevoz v obe smeri, cestne takse
3 x polpenzion: bogat samopostrežni zajtrk in samopostrežna večerja
3 x nastanitev v hotelu Palace**** v centru Opatije v dvoposteljnih sobah, TWC ali KWC
uporaba notranjega bazena s toplo morsko vodo, vstop v savne
turistična taksa in prijavnina
nezgodno turistično zavarovanje potnikov, spremstvo, organizacija in DDV.

Vse cene so izra3ene v EUR in vsebujejo DDV.
 

JEREB D.O.O.
avtobusni prevozi
turistična agencija

POSLOVALNICA
LJUBLJANA
t: 01 23 96 380
f: 01 23 96 383
m: 041 833 088
e:jereb@jereb.si

Poslovni center
PTC Metropol,
Trg OF 13