POTOVANJA, IZLETI
ADVENT V ZAGREBU IN BOŽIČNA PRAVLJICA - ZAGOTOVLJENO!

 
Odhod avtobusa z glavne avtobusne postaje Ljubljana, peron 31, ob 8.00 uri. Vožnja proti Dolenjski preko mejnega prehoda Obrežje do hrvaške prestolnice ZAGREB. Naprej si bomo ogledali znamenitosti Donjega grada, ki so nanizane v t.i. Lenucijevo zeleno podkev in povezane z osmimi parki. Med najpomembnejše spada stavba hrvaškega narodnega gledališča, muzej Miramar, trg s spomenikom kralja Tomislava, prvega kralja srednjeveške države, Strossmayerjev trg ter najstarejši izmed osmih parkov, Zrinjevac z glasbenim paviljonom. Sledil bo ogled Gornjega grada in njegovih znamenitosti; hrvaški sabor in Banski dvori s sedežem vlade, cerkev svetega Marka, Kamnita vrata in neogotska stolnica. Popoldne bomo posvetili tradicionalnemu BOŽIČNEMU SEJMU in uličnemu dogajanju okrog Trga bana Josipa Jelačiča. Božična darila, medenjaki in kuhano vino, pisani božični okraski, spominki izpod rok zagrebških obrtnikov in umetnikov, bodo poskrbeli za pravo (pred)božično vzdušje. Na sejmu bomo imeli možnost tudi kaj pojesti. Advent v Zagrebu bomo zaključili z obiskom kraja, kjer se je v resnici zgodila prava božična zgodba. V času praznikov se del vasice spremeni v BOŽIČNO PRAVLJICO. Le-ta nam kljub hladnemu vremenu pričara tople in prijazne občutke. Vožnja proti Ljubljani s predvidenim prihodom v večernih urah.

CENIK
  od 16.12.2017  do 16.12.2017 cena:34,00 EUR/osebo prosta mesta: 12P

 
PRIJAVE
Prijavite se lahko preko interneta [] ali v poslovalnici ter po telefonu 01 239 63 80

DOPLAČILA
Ni predvidenih doplačil.

OPOMBA
DINAMIKA PLAČIL: Ob prijavi se vplača celotni znesek izleta v višini 34 EUR in riziko odpovedi (v primeru, da se zanj odločite).
POTOVALNI DOKUMENT je veljavna osebna izkaznica ali potni list. PLAČILNO SREDSTVO na Hrvaškem so kune (1 EUR = pribl. 7,2 KN). Primerno programu (TOPLO) se obujte in oblecite.
PRIPOROČAMO Coris zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, ki je za skupino 3,57 EUR po osebi oz. z doplačilom po ceniku.
PRIPOROČAMO, da ob prijavi sklenete tudi riziko odpovedi, ki je obračunan od vrednosti osnovne cene potovanja in je plačljiv takoj ob vplačilu prvega obroka, skladno s splošnimi pogoji Jereb d.o.o..
Splošni pogoji Jereb d.o.o. so sestavni del pogodbe. Organizator potovanja je TA Jereb d.o.o.

CENA VKLJUČUJE
- avtobusni prevoz na vseh relacijah po programu
- vodenje in organizacija potovanja
- vstopnina za ogled božične pravljice
- nezgodno turistično zavarovanje potnikov ter DDV

Vse cene so izra3ene v EUR in vsebujejo DDV.
 

JEREB D.O.O.
avtobusni prevozi
turistična agencija

POSLOVALNICA
LJUBLJANA
t: 01 23 96 380
f: 01 23 96 383
m: 041 833 088
e:jereb@jereb.si

Poslovni center
PTC Metropol,
Trg OF 13