POTOVANJA, IZLETI
PREDBOŽIČNI BELJAK

 
Odhod avtobusa z glavne avtobusne postaje Ljubljana, peron 31, ob 8.00 uri. Vožnja proti Gorenjski, mimo Kranjske Gore in Rateč, kjer bomo naredili postanek za jutranjo kavo. Nadaljevanje do TRBIŽA, mesteca s priljubljeno in več kot pol stoletja staro tržnico. Danes je znana predvsem po široki ponudbi usnjenih izdelkov od torbic, denarnic do čevljev in volnenih izdelkov. Odpeljali se bomo v BELJAK do mestnega središča, do starega mestnega jedra s številnimi kulturno-zgodovinskimi spomeniki in cerkvijo svetega Jakoba. Le-ta se ponaša z najvišjim, 94-metrov visokim zvonikom na Koroškem. Popoldne bomo posvetili tradicionalnemu BOŽIČNEMU SEJMU in pouličnemu dogajanju okrog glavnega trga s številnimi stojnicami. Vožnja do nakupovalnega centra pri Beljaku in ob dogovorjenem času povratek v Ljubljano, kamor bomo prispeli v zgodnjih večernih urah.

CENIK
  od 21.12.2017  do 21.12.2017 cena:22,00 EUR/osebo prosta mesta: 40P

 
PRIJAVE
Prijavite se lahko preko interneta [] ali v poslovalnici ter po telefonu 01 239 63 80

DOPLAČILA
Ni predvidenih doplačil.

OPOMBA
DINAMIKA PLAČIL: Ob prijavi se vplača celotni znesek izleta v višini 22 EUR in riziko odpovedi (v primeru, da se zanj odločite).
POTOVALNI DOKUMENT je veljavna osebna izkaznica ali potni list. PLAČILNO SREDSTVO so evri. Primerno programu (TOPLO) se obujte in oblecite.
PRIPOROČAMO Coris zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini. Premija za osnovno kritje za skupino nad 9 oseb je za 1 dan = 3,57 EUR po osebi. Brez doplačila zavarujemo osebe do 75. leta starosti, osebe od 75. do 85. leta zavarujemo s 50 % doplačilom na osnovno premijo, osebe nad 85 let pa s 100 % doplačilom. Dodatna ponudba: MULTIRISK zavarovanje za tujino
PRIPOROČAMO, da ob prijavi sklenete tudi riziko odpovedi, ki je obračunan od vrednosti osnovne cene potovanja in je plačljiv takoj ob vplačilu prvega obroka, skladno s splošnimi pogoji Jereb d.o.o..

Splošni pogoji Jereb d.o.o. so sestavni del pogodbe. Organizator izleta je TA Jereb d.o.o.

CENA VKLJUČUJE
- avtobusni prevoz na vseh relacijah po programu
- nezgodno turistično zavarovanje potnikov, organizacija ter DDV

Vse cene so izra3ene v EUR in vsebujejo DDV.
 

JEREB D.O.O.
avtobusni prevozi
turistična agencija

POSLOVALNICA
LJUBLJANA
t: 01 23 96 380
f: 01 23 96 383
m: 041 833 088
e:jereb@jereb.si

Poslovni center
PTC Metropol,
Trg OF 13