POTOVANJA, IZLETI
PREDBOŽIČNI SALZBURG IN OBERNDORF - ZAGOTOVLJENO!

 
Odhod avtobusa z glavne avrobusne postaje v Ljubljani, peron 31, ob 6.00 uri. Vožnja Peljali se bomo mimo Beljaka in Spittala skozi predora Katschberg in Tauern mimo Flachaua in Bischofshofna v dolino reke Salzach - v deželo Salzburg. V vasici OBERNDORF blizu Salzburga bomo obiskali spominsko kapelico, kjer je bila v takratni cerkvici na sveti večer leta 1818 prvič zaigrana svetovno znana pesem skladatelja Gruberja Sveta noč. Po ogledu se bomo napotili proti SALZBURGU. Salzburg, imenovan tudi Solnograd, je glavno mesto Solnograške dežele in je eno najlepših evropskih mest, ki je od leta 1997 na UNESCO-vem seznamu kulturne dediščine. Ob prihodu v mesto bomo spoznali kanček zgodovine filma Moje pesmi moje sanje. Ogledali si bomo baročni park pri dvorcu Mirabell, kjer je Marija pela pesem, nato pa se bomo povzpeli do samostana Nonnberg, od koder je čudovit razgled na mesto Salzburg. Tu je bila Marija redovniška pripravnica. Odhod v center mesta in ogled mestnih znamenitosti: Mozartov trg z Mozartovim spomenikom, rezidenčni trg z vodnjakom in rezidenco, stari trg, mestna hiša, trgovska ulica Getreidegasse z Mozartovo rojstno hišo, univerza, univerzitetna cerkev, katedrala, samostan svetega Petra s cerkvijo in drugo. Popoldne prosto v mestu za obisk BOŽIČNO-NOVOLETNEGA SEJMA. Sprehodili se bomo med stojnicami in po pravljično okrašenem mestu. Privoščili si bomo topli napitek in hrano ter kupili spominek ali slaščice, med njimi znamenite Mozartove kroglice. Ob 18.00 uri se bomo z avtobusom odpravili proti domu po isti poti, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

CENIK
  od 16.12.2017  do 16.12.2017 cena:38,00 EUR/osebo prosta mesta: 23P

 
PRIJAVE
Prijavite se lahko preko interneta [] ali v poslovalnici ter po telefonu 01 239 63 80

DOPLAČILA
razne vstopnine po želji (Mozartova hiša: približno 6 EUR)

OPOMBA
DINAMIKA PLAČIL: Ob prijavi se vplača celotni znesek 38 EUR in riziko odpovedi (v primeru, da se zanj odločite).
POTOVALNI DOKUMENT je veljavna osebna izkaznica ali potni list. Primerno programu se obujte in oblecite. PLAČILNO SREDSTVO so evri. S seboj vzemite denar za lastne potrebe in za vstopnine.
PRIPOROČAMO Coris zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini. Premija za osnovno kritje za skupino nad 9 oseb je 3,57 EUR po osebi. Brez doplačila zavarujemo osebe do 75. leta starosti, osebe od 75. do 85. leta zavarujemo s 50 % doplačilom na premijo, osebe nad 85 let pa s 100 % doplačilom. Dodatna ponudba: MULTIRISK zavarovanje za tujino.
PRIPOROČAMO, da ob prijavi sklenete tudi riziko odpovedi, ki je obračunan od vrednosti osnovne cene potovanja in je plačljiv takoj ob vplačilu prvega obroka, skladno s splošnimi pogoji Jereb d.o.o.Splošni pogoji Jereb d.o.o. so sestavni del pogodbe. Organizator potovanja je TA Jereb d.o.o.

CENA VKLJUČUJE
- avtobusni prevoz na vseh relacijah po programu
- vodenje in organizacija potovanja
- nezgodno turistično zavarovanje potnikov ter DDV

Vse cene so izra3ene v EUR in vsebujejo DDV.
 

JEREB D.O.O.
avtobusni prevozi
turistična agencija

POSLOVALNICA
LJUBLJANA
t: 01 23 96 380
f: 01 23 96 383
m: 041 833 088
e:jereb@jereb.si

Poslovni center
PTC Metropol,
Trg OF 13