POTOVANJA, IZLETI
ANDREJEV SEJEM V GORICI - ZAGOTOVLJENO!

 
Odhod avtobusa ob 7.00 uri z glavne avtobusne postaje v Ljubljani, peron 31. Vožnja preko mejnega prehoda Vrtojba do čokoladnega butika, diskontne trgovine Gordol. Prosto za nakupe. Dalje se bomo zapeljali do pražarne kave Goriziana, kjer bo možnost kupiti kavo, kapučino in ostale proizvode iz njihove ponudbe (če bodo pripravljeni odpreti trgovino). Daljši postanek bomo imeli v Gorici, kjer se v teh dneh odvija tradicionalni Andrejev sejem. Prosto za nakupe v trgovinah, na stojnicah ter za individualne oglede. V zgodnjih popoldanskih urah se bomo odpravili preko mejnega prehoda Vrtojba do gostišča. Pripravili nam bodo topli obrok, lahko pa boste kupili tudi vino. Po okrepčilu se bomo po avtocesti vračali proti domu s prihodom v Ljubljano okoli 18.00 ure.

CENIK
  od 2.12.2017  do 2.12.2017 cena:28,00 EUR/osebo prosta mesta: 10P

 
PRIJAVE
Prijavite se lahko preko interneta [] ali v poslovalnici ter po telefonu 01 239 63 80

DOPLAČILA
Ni predvidenih doplačil.

OPOMBA
DINAMIKA PLAČIL: Ob prijavi se vplača celotni znesek v višini 28 EUR in riziko odpovedi (v primeru, da se zanj odločite).
POTOVALNI DOKUMENT je veljavna osebna izkaznica ali potni list. Primerno programu se obujte in oblecite. S seboj vzemite denar za lastne potrebe, za vstopnine.
PRIPOROČAMO Coris zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini. Premija za osnovno kritje za skupino nad 9 oseb je za 1 dan = 3,57 EUR po osebi. Brez doplačila zavarujemo osebe do 75. leta starosti, osebe od 75. do 85. leta zavarujemo s 50 % doplačilom na osnovno premijo, osebe nad 85 let pa s 100 % doplačilom. Dodatna ponudba: MULTIRISK zavarovanje za tujino.

PRIPOROČAMO, da ob prijavi sklenete tudi riziko odpovedi, ki je obračunan od vrednosti osnovne cene potovanja in je plačljiv takoj ob vplačilu prvega obroka, skladno s splošnimi pogoji Jereb d.o.o.

Splošni pogoji Jereb d.o.o. so sestavni del pogodbe. Organizator potovanja je TA Jereb d.o.o.

CENA VKLJUČUJE
- avtobusni prevoz na vseh relacijah po programu
- topli obrok
- nezgodno turistično zavarovanje potnikov ter DDV

Vse cene so izra3ene v EUR in vsebujejo DDV.
 

JEREB D.O.O.
avtobusni prevozi
turistična agencija

POSLOVALNICA
LJUBLJANA
t: 01 23 96 380
f: 01 23 96 383
m: 041 833 088
e:jereb@jereb.si

Poslovni center
PTC Metropol,
Trg OF 13