POTOVANJA, IZLETI
PREDBOŽIČNA VERONA

 
Odhod avtobusa z glavne avtobusne postaje Ljubljana, peron 31, ob 5.00 uri. Vožnja proti Primorski preko mejnega prehoda Fernetiči ter dalje mimo Benetk v PADOVO, ki slovi po univerzi iz leta 1222 in mogočni baziliki sv. Antona Padovanskega, zavetnika mesta. Pred baziliko stoji Donatellov kip vojščaka Gattamelata. Sprehod po trgih in ulicah, nato pa nadaljevanje vožnje proti zahodu v VERONO, eno najbolj ljubkih in umetniško vabljivih severnoitalijanskih mest. Slikovito središče Verone je postavljeno ob hitri reki Adiži. V mestu je polno rimskih in srednjeveških ostankov, cerkva, starih ulic,… Videli bomo Areno, ki je tretja največja ohranjena arena, za rimsko in neapeljsko, pa številne renesančne palače in srednjeveške meščanske hiše, med njimi tudi znamenito Julijino hišo, ki jo je Shakespeare izbral za dogajanje zgodbe o Romeu in Juliji. Obisk božičnega sejma in prosto za uživanje v posebnem prednovoletnem vzdušju. Preostanek dneva bo vračanje proti Ljubljani, s prihodom domov v poznih večernih urah.

CENIK
  od 9.12.2017  do 9.12.2017 cena:47,00 EUR/osebo prosta mesta: 40P

 
PRIJAVE
Prijavite se lahko preko interneta [] ali v poslovalnici ter po telefonu 01 239 63 80

DOPLAČILA
. razne vstopnine ( po želji)

OPOMBA
DINAMIKA PLAČIL: Ob prijavi se vplača celotni znesek izleta v višini 47 EUR in riziko odpovedi (v primeru, da se zanj odločite).
POTOVALNI DOKUMENT je veljavna osebna izkaznica ali potni list.
PRIPOROČAMO Coris zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, ki je za skupino 3,57 EUR po osebi oz. z doplačilom po ceniku.
PRIPOROČAMO, da ob prijavi sklenete tudi riziko odpovedi, ki je obračunan od vrednosti osnovne cene potovanja in je plačljiv takoj ob vplačilu prvega obroka, skladno s splošnimi pogoji Jereb d.o.o..
Splošni pogoji Jereb d.o.o. so sestavni del pogodbe. Organizator izleta je TA Jereb d.o.o.

CENA VKLJUČUJE
- avtobusni prevoz na vseh relacijah po programu, vstopi v mesta, dva voznika
- vodenje in organizacija potovanja
- nezgodno turistično zavarovanje potnikov ter DDV

Vse cene so izra3ene v EUR in vsebujejo DDV.
 

JEREB D.O.O.
avtobusni prevozi
turistična agencija

POSLOVALNICA
LJUBLJANA
t: 01 23 96 380
f: 01 23 96 383
m: 041 833 088
e:jereb@jereb.si

Poslovni center
PTC Metropol,
Trg OF 13